Menu
 

Aptauja Ogrē. Ko esat iecerējis paveikt 2023. gadā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, "Ogres Vēstis VIsiem"
Foto - Ritvars Raits un pexels.com Foto - Ritvars Raits un pexels.com

Šogad gaidāmi vairāki valstiski svarīgi pasākumi: politiķiem būs jāvēlē Valsts prezidents, jo līdzšinējā prezidenta pilnvaras beidzas šā gada maija beigās, bet visi Latvijas dziedātāji un dejotāji gatavojas savam lielajam notikumam – XXVII Vispārējiem latviešu dziesmu un XVII Deju svētkiem vasarā. Savukārt katram individuāli mums ir savi plāni par paveicamo šajā gadā.

Andris

Ļoti ceru, ka 2023.gadā beigsies karadarbība Ukrainā. Protams, turu īkšķus par ukraiņu uzvaru un okupantu padzīšanu. Jaunajā gadā esmu iecerējis vairāk laika un uzmanības pievērst ģimenei, plānojam visi kopā paceļot.

Arta

No 2023.gada es sagaidu mieru visā pasaulē, kā arī veselību, bet viss pārējais ir sasniedzams ar čaklu darbu. Jaunajā gadā esmu iecerējusi pilnveidoties un gūt daudz panākumu!

Imants

Man ir prieks, ka beidzot būs pagājis smagais 2022. gads, jo, izņemot Pasaules kausa izcīņas finālturnīru futbolā, šogad kopumā nekā laba nebija. Pašam gribētos jaunajā gadā biežāk nopļaut zāli savā mazdārziņā. Neko īpašu no 2023. gada negaidu…

Aleksandrs

2023.gadā esmu iecerējis nopietnāk pievērsties veselības sakārtošanai, kā arī realizēt dažus samērā interesantus projektus. No jaunā gada sagaidu siltu un patīkamu vasaru, bet no notikumiem – dēla izlaidumu. Viņš šogad absolvēs pamatskolu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.