Menu
 

Kučinskis neredz iespējas pārdalīt iekšlietu resora līdzekļu citām nozarēm

  • Autors:  LETA
Foto - Valsts kanceleja Foto - Valsts kanceleja

Iekšlietu ministrs Māris Kučinskis (AS) neprognozē, ka no iekšlietu nozares būs iespējams kādus budžetu līdzekļus pārdalīt par labu citām nozarēm.

Ministrs intervijā LTV "Rīta panorāmai" uzsvēra, ka, meklējot papildu budžeta līdzekļus, iekšlietu struktūru algu fonda virzienā noteikti var neskatīties, jo tajā pašā trūkst līdzekļu lielākām algām.

Politiķis atzīmēja, ka valdības lēmums par budžeta līdzekļu izlietošanas pārskatīšanu pamatā paredz pārvērtēt ministriju investīciju projektus, taču arī šajā virzienā iekšlietu jomā viņš ietaupījumu iespējas nesaskata, jo šogad nepieciešams iegādāties jaunas mašīnas ugunsdzēsējiem un attīstīt katastrofu pārvaldības centrus.

Kā ziņots, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) ir uzdevis ministrijām līdz maija beigām savos budžetos pārskatīt izdevumus, lai meklētu papildu finansējumu veselības aprūpes un izglītības nozarēm.

"Apvienotā saraksta" virzītā veselības ministre Līga Meņģelsone ir izteikusies, ka veselības nozarei šogad vajadzētu papildu 150 miljonus eiro.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.