Menu
 

Par godu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas 33.gadadienai Mārupes novadā uzstāsies grupas "Līvi" un "Dzelzs Vilks"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Mārupes novadā, atzīmējot Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas 33. gadadienu, notiks dažādi svinīgi pasākumi – divi jaudīgi koncerti, teātra izrāde, ikgadējais mājražotāju un amatnieku gadatirgus. Ar ģimenei draudzīgu tautas velobraucienu "Vējš matos" tiks atklāta aktīvā tūrisma sezona, informēja novada pašvaldībā.

3.maijā plkst. 19.00  pļavā iepretim Piņķu sv. Jāņa baznīcai uz skatuves kāps leģendārā latviešu rokgrupa “Līvi”, to ieskandinās Babītes Kultūrizglītības centra jauniešu popgrupa “Bon Bon”. Koncerta sākumā tiks paziņoti konkursa “Atmodas balsis un sejas” uzvarētāji.

4.maijā plkst. 11.00 Jaunmārupē pie ūdenstorņa notiks aktīvās tūrisma sezonas atklāšana ar tautas velobraucienu "Vējš matos". Par godu svētkiem velobraucēji ir aicināti tērpties tematiski – baltā vai karmīnsarkanā krāsā, kā arī padomāt par sava velosipēda noformējumu. Krāšņākajiem dalībniekiem būs iespēja tikt pie pārsteiguma balvām. Brauciena noslēgumā dalībnieki varēs mieloties ar gardu zupu.

Dienas turpinājumā, plkst. 14.00, Mārupes Kultūras namā skatītājus priecēs komēdija “Silvija”, ar  Mārupes Mūzikas un mākslas skolas pūtēju orķestra, Mārupes Kultūras nama vidējās paaudzes deju kolektīva “Krustu šķērsu”, pirmsskolas izglītības iestādes “Mārzemīte” dejotāju un novada mazo dziedātāju priekšnesumiem plkst. 18.00 Mārupes Kultūras nama apkārtnē tiks atklāts mājražotāju un amatnieku tirdziņš. Tirdziņam noslēdzoties, plkst. 21.00 Mārupes Kultūras nama pagalmā uzstāsies tautā iemīļotā grupa “Dzelzs Vilks”.

Ieeja visos pasākumos ir bez maksas.

Informācija autobraucējiem:  4. maijā no plkst. 15.00 līdz 24.00 būs slēgta satiksme Gaujas ielā posmā no veikala “top!” autostāvvietas līdz Gaujas un Bebru ielas rotācijas aplim, no plkst. 12.00 līdz 21.00 būs slēgts Bebru ielas stāvlaukums.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.