Menu
 

Kādas jogas bikses izvēlēties?

  • Autors:  4fstore.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Jogas bikses ir īpaši ērts un piemērots apģērbs dažādām sporta aktivitātēm. Ar komfortablām jogas biksēm jūs varēsiet veiksmīgi piedalīties dažādās jogas, pilašu vai aerobikas nodarbības. Aplūkosim, pēc kādiem kritērijiem vadīties, izvēlēties sev piemērotākās jogas bikses.

Kas ir jogas bikses?

Jogas bikses vienmēr tiek ražotas no staipīga un elastīga auduma, kas ir piemērots sporta aktivitātēm. Visbiežāk jogas bikses ražo no neilona, poliestera, kokvilnas, likras un citiem viegliem, elpojošiem un elastīgiem materiāliem un to sajaukumiem. Tās var valkāt, nodarbojoties ar jogu, pilatēm vai aerobiku. Protams, šīs jogas bikses ir ērtas arī sportošanai mājās, skriešanai vai vienkārši laiskai ikdienai, pavadot visu dienu mājās.

Jogas bikses parasti ir garas, tāpēc tajās jums nekad nebūs vēsi. Ja sportot plānots karstā telpā, tad labāk izvēlēties bikses no plāna un īpaši elpojoša auduma, lai nebūtu pārāk karsti. Jogas biksēm ir tipiska arī gumija jostasvietā, lai bikses paliktu savā vietā dažādu kustību laikā. Ar piemērotām un komfortablām jogas biksēm jūsu sportošana kļūs daudz patīkamāka un ērtāka. Jums nebūs jāraizējas, ka bikses slīdēs nost, celsies uz augšu vai ierobežos jūsu kustības.

Kuras jogas bikses ir man piemērotākās?

Mūsdienu veikalu piedāvājumā nereti var apjukt no daudzveidīgā sporta apģērba piedāvājuma. Jogas bikses nav nekāds izņēmums. Ideālo jogas bikšu izvēle ir atkarīga no paredzētā mērķa. Ja plānojat nodarboties ar pilatēm, jogu vai vingrot mājas apstākļos, tad vislabāk izvēlēties vieglas un īpaši elastīgas jogas bikses, kurās būs ērti kustēties.

Pārliecinieties, ka izvēlaties pareizo izmēru – jogas biksēm ir cieši jāpieguļ. Tām nav jākarājas. Arī materiālam ir nozīme. Ja plānojat sava jogas bikses vilkt regulāri, tad labāk izvēlēties sintētisku materiālu (vai materiālu, kura sastāvā ir sintētisks materiāls), jo šāda apģērba krāsa ar laiku neizbalēs, bikses neizdils no bieži atkārtotām kustībām. Šāds materiāls būs izturīgāks, taču kokvilnas bikses būs maigākas pieskārienam. Šāds materiāls būs piemērotāks, ja jums ir jutīga āda, kā arī tad, ja sportojat īpaši karstos apstākļos – šāda materiāla bikses būs elpojošākas.

Pats galvenais, izvēloties jogas bikses – lai jūs tajās justos ērti un varētu bez raizēm sportot un darboties.

* Apmaksāta publikācija

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.