Menu
 

Nepareizas gāzes balona lietošanas dēļ daļēji sagruvusi dzīvojamā māja Olainē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - LETA Foto - LETA

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 79 izsaukumus – 26 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā četrus uz meža ugunsgrēku dzēšanu, 41 uz glābšanas darbiem, bet 12 izsaukumi bija maldinājumi. Palīdzība bija nepieciešama arī Olainē, informē VUGD.

29.jūnijā plkst.7.50 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Olaines novada Olaini, kur daļēji, iespējams, nepareizas gāzes balona ekspluatācijas dēļ sprādziena rezultātā sagruvusi vienstāva dzīvojamā māja un dega matracis 1 m2 platībā. Ugunsdzēsēji glābēji no ēkas izglāba vienu cilvēku, kurš nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Notikuma vietā strādā 20 ugunsdzēsēji glābēji. Šobrīd darbs turpinās.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz vietām, kuros dega vieglā automašīna, koka paletes un makulatūra, trīs gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, šķūņa ārsiena, divi elektrības stabi, vads, grīda, meža zemsedze, sausā zāle, krūmi, koki un vairākos gadījumos atkritumi, vēsta VUGD.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.