Logo
Drukāt šo lapu

No 16.oktobra Salaspils 1.pasta nodaļa klientus apkalpos "atbilstoši pieprasījumam"

Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ņemot vērā zemo pasta pakalpojumu pieprasījumu un Salaspils 1.pasta nodaļas klientu paradumu maiņu, kā rezultātā lielākā daļa nodaļas apkalpes teritorijas sūtījumu tiek izsniegti “Latvijas pasta” pakomātos, no 16.oktobra tiek mainīts Salaspils pasta nodaļas darbības modelis, adrese un darbalaiks, pielāgojot to iedzīvotāju reālajām vajadzībām.

No minētā datuma Salaspils 1.pasta nodaļa klientus apkalpos Salaspils domes telpās Līvzemes ielā 8 katru darbdienu plkst.12-13. Ārpus noteiktā darbalaika iedzīvotāji pasta pakalpojumus varēs saņemt Salaspils pasta nodaļā, pie pastnieka savā dzīvesvietā vai sūtījumu saņemšanai izmantot “Latvijas pasta” pakomātu pakalpojumu, informēja uzņēmumā.

Ņemot vērā niecīgo universālā pasta pakalpojumu pieprasījumu Salaspils 1.pasta nodaļā, kā arī klātienes apmeklējumu skaita samazināšanos, klientiem arvien biežāk izvēloties sūtījumu attālinātas saņemšanas iespēju “Latvijas pasta” pakomātu tīklā, tiek mainīts pasta nodaļas darbības modelis, darbalaiks un atrašanās vieta, bet iedzīvotājiem arī turpmāk būs ērti pieejami visi nepieciešamie pasta pakalpojumi.

Tāpat kā līdz šim, no 16.oktobra Salaspils 1.pasta pakalpojumu sniegšanas vietas jaunajā adresē pilsētas pārvaldes ēkā Līvzemes ielā 8 iedzīvotājiem būs pieejami visi pasta pakalpojumi un arī citi pakalpojumi, kurus nodrošina VAS “Latvijas pasts”.

Ārpus jaunā Salaspils 1.pasta nodaļas darbalaika iedzīvotāji pasta pakalpojumus varēs saņemt arī Salaspils pasta nodaļā Skolas ielā 5, kā ierasts – katru darbdienu no plkst.8 līdz 19. Turklāt, ērtai sūtījumu saņemšanai, Salaspilī patlaban pieejami jau trīs “Latvijas pasta” pakomāti – Rīgas ielā 38, Rīgas ielā 24 un Skolas ielā 4a.

Sakarā ar pārcelšanās darbiem 13.oktobrī, kas ir noslēdzošā darbdiena pirms Salaspils 1.pasta nodaļas modeļa maiņas, būs mainīts tās darbalaiks līdzšinējā adresē Miera ielā 24b: pasta nodaļa strādās no plkst.9 līdz 10.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024