Menu
 

Salaspils handbolistes tiek pie pirmā panākuma, Ulbrokas handbolisti – pie otrā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Salaspils sporta skola Foto - Salaspils sporta skola

Uzvaras Latvijas čempionāta sestdienas spēlēs svinēja Salaspils sporta skolas dāmu handbola komanda un Ulbrokas sporta kluba handbolisti. Salaspilietēm šis bija pirmais panākums pēc zaudējumiem seszonas pirmajās divās spēlēs, bet ulbrokiešiem – otrā uzvara četrās spēlēs.

Salaspils handbolistes savā laukumā uzņēma Jēkabpils sporta skolas komandu, un līdz pat pēdējām desmit minūtēm ne vienām, ne otrām sāncensēm vērā ņemamu pārsvaru nebija izdevies iegūt – lielākais uz brīdi bija 13:9 laukuma saimnieču labā. Taču tad salaspilietes ar četriem precīziem metieniem pēc kārtas panāca “plus pieci” (27:22) un nosargāja uzvaru 29:24.

Pa pieciem vārtiem uzvarētaju labā guva Anastasija Agarkova un Dace Potapova, pa četriem – Renāte Salmane un Patrīcija Elizabete Prūse. Ar diviem punktiem trijās spēlēs Salaspils sporta skolas komanda virslīgas turnīra tabulā pakāpusies uz ceturto vietu.

Ulbrokas sporta kluba handbolisti Latvijas pirmās līgas turnīrā viesojās Ludzā pie sporta kluba “Latgols” junioriem, kuri bija zaudējuši sezonas pirmos četrus mačus. Pirmajā puslaikā Ulbrokas komandai nācās atspēlēt piecu vārtu deficītu (5:10), ko viņi vēl līdz pārtraukumam arī veiksmīgi izdarīja (15:14). Izšķirošā bija otra puslaika pirmā puse, kad viesi ar 7:2 izrāvienu panāca 29:20 pārsvaru. Beigu rezultāts – 39:26.

Rezultatīvākie Ulbrokas kluba rindās bija Artis Grunde (11), Raivis Kronis (7) un Matīss Roberts Māziņš (6). Komanda ar četriem punktiem četrās spēlēs ir ceturtajā pozīcijā. Otrajā vietā ir Salaspils sporta skolas handbolisti (6 p.5 sp.). Savukārt virslīgas turnīrā otrdien pie “Salaspils” handbolistiem viesosies handbola klubs “Vaiņode”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.