Menu
 

Salaspils handbolistes sāk ar trim uzvarām, olainietes – ar trim zaudējumiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ar pirmo turnīru Jēkabpilī U16 vecuma grupas jaunietēm (2004./05.g.dz.) brīvdienās startējis Latvijas jaunatnes handbola čempionāts. Atšķirīgus rezultātus sezonas startā uzrādīja abas Pierīgas komandas –Salaspils sporta skolas audzēknes svinēja trīs uzvaras, bet Olaines sporta centra komanda piedzīvoja trīs zaudējumus.

U16 čempionātā meitenēm šogad startē sešas komandas – vēl arī Aizkraukles/Skrīveru, Dobeles, Jēkabpils un Ludzas sporta skolu komandas. Čempionāta laureātes paredzēts noskaidrot divu apļu turnīrā trīs sabraukumos (spēles norit 2x20 minūtes).

Uz medaļām pirmajā turnīrā pieteikušās Salaspils sporta skolas handbolistes, kuras ar 31:33 sagrāva Dobeli, ar 29:4 Aizkraukli/Skrīverus un ar 20:11 pārspēja Ludzas novada sporta skolu, izvirzoties vadībā čempionāta kopvērtējumā.

Trīs uzvaras trijās spēlēs guva arī Jēkabpils sporta skolas komanda, bet Olaines sporta centra vienībai nācās atzīt pretinieču pārākumu visos trijos pirmajos mačos – 10:24 pret Ludzu, 12:31 pret Jēkabpili un 9:11 pret Dobeli.

Salaspils sporta skolas komandā pa 15 vārtiem trijās spēlēs guva Vita Binduka un Sindija Siliņa, 13 reizes precīza bija Frīda Binduka. Olaines vienībā rezultatīvākā ar 10 precīziem metieniem bija Anna Aleksandrija.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.