Menu
 

Ziemassvētku rotājumu konkursam Ķekavas novadā pieteikušies 28 dalībnieki

  • Autors:  www.kekava.lv
Foto - Ķekavas novada pašvaldība Foto - Ķekavas novada pašvaldība

Ziemassvētku rotājumu konkursā “Uzmirdzi Ķekavas novadā 2019” ir saņemti 28 pieteikumi, no tiem lielākā daļa pārstāv individuālās dzīvojamās mājas kategoriju, informē Īpašumu pārvaldes ainavu plānotāja Lauma Muceniece.

Ķekavas novada pašvaldība, kas ir šī konkursa rīkotāja, ir gandarīta, ka ar katru gadu palielinās to iedzīvotāju skaits, kuri ir gatavi radoši pārsteigt un palīdzēt novadam uzmirdzēt Ziemassvētku laikā, lai priecētu ar gaismu gan sevi,  gan apkārtējos. Ziemassvētku rotājumu konkurss norit trešo gadu, tā pirmajā gadā pieteicās 15 dalībnieki, 2018.gadā – 23 dalībnieki, bet 2019.gadā – jau 28 dalībnieki.

Pieteiktie Ziemassvētku tematikai atbilstoši izrotātie objekti tiks vērtēti piecās kategorijās:
- individuālās dzīvojamās mājas un to pagalmi;
- daudzdzīvokļu dzīvojamo māju balkoni un lodžijas;
- uzņēmumu vai sabiedrisko iestāžu ēkas un to piegulošās teritorijas;
- uzņēmumu vai sabiedrisko iestāžu logi un skatlogi;
- Ziemassvētku egle.

Visi pieteiktie objekti pretendēs arī uz papildu nominācijām – vērtēšanas komisijas specbalvai un nominācijai “Iedzīvotāju simpātija”. Nominācijas “Iedzīvotāju simpātija” uzvarētājs tiks noteikts interneta balsojumā- par savu simpātiju līdz 15.janvārim iespējams nobalsot aizpildot elektronisku anketu, kas pieejama te.

Janvārī pieteiktos objektus apmeklē konkursa vērtēšanas komisija, diennakts gaišajā vai tumšajā laikā atkarībā no pieteikumā norādītā rotājumu eksponēšanai paredzētā diennakts laika.
Konkursa laureāti tiks paziņoti svinīgajā apbalvošanas ceremonijā 23.janvārī Depkina muižā, Rāmavā. Kopējais balvu fonds ir 1930 eiro, naudas balvas saņems trīs labākie dalībnieki katrā vērtēšanas kategorijā un papildu nomināciju uzvarētāji. Tikmēr “Iedzīvotāju simpātija” iegūs pārsteiguma balvu.

Vairāk foto skatiet šeit.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.