Menu
 

Grupa "DAGAMBA" un "Sinfonietta Rīga" aicina uz vasaras sezonas noslēgumu Dzintaru koncertzālē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Grupa “DAGAMBA” un kamerorķestris “Sinfonietta Rīga” ar diriģentu Normundu Šnē pie diriģenta pults aicina uz iespaidīgu vasaras sezonas noslēguma koncertu 4. septembrī plkst. 20.00 Dzintaru koncertzālē. “Elpu aizraujošajā koncertā skanēs grupas “DAGAMBA” labāko skaņdarbu izlase, īpaši izceļot šā gada lielos jubilārus Ludvigu van Bēthovenu, kuram šogad aprit 250 gadu, un Pēteri Čaikovski, kuram aprit 180 gadu,” vēsta Dzintaru koncertzāles pārstāvis Mārtiņš Pučka.

Grupa “DAGAMBA” savā radošajā darbībā apvieno dažādas muzikālās kultūras, veidojot unikālu un īpašu skanējumu. Programmā skanēs skaņdarbi no albuma “LudwigVanRammstein” (2017), kurā apvienoti divi vācu mūzikas grandi – leģendārā grupa “Rammstein” un Ludvigs van Bēthovens. Piektās simfonijas taktis savīsies ar dziesmu “Du Riechst So Gut”, Septītās simfonijas lēnā daļa ar dziesmu “Mutter”, populārais klavieru skaņdarbs “Elīzei” atbalsosies dziesmā “Sonne”.

Varēs arī dzirdēt izlasi no grupas albuma “DaGamba feat Tchaikovsky” (2019), kurā krievu romantisma ģēnija Pētera Čaikovska emocionālā un melodiskā mūzika ievibrējas ar rokam raksturīgo dinamismu un ritmu. Tāpat koncertā Dzintaros skanēs grupas oriģinālskaņdarbi, ieskanēsies intonācijas no grupas “ABBA” un Sergeja Prokofjeva mūzikas, kā arī Karla Orfa “Carmina Burana” aranžējums, kas grupai atnesa starptautisku atzinību un uzaicinājumu uzstāties Glastonberijas festivālā.

Biļetes “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un internetā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.