Menu
 

"Arco Real Estate": Augustā sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī un Kauguros nemainījās

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Augustā sērijveida dzīvokļu cenas Jelgavā, Ogrē, Salaspilī un Kauguros nemainījās, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Augustā Ogres sērijveida dzīvokļu cenas nemainījās, vidējai cenai saglabājoties 644 eiro par kvadrātmetru pozīcijā. 2019.gadā dzīvokļu cenas Ogrē kopumā palielinājās par 7%, bet kopš 2020. sākuma cenu izmaiņas netika konstatētas.

Arī Kauguros, Jūrmalā, augustā sērijveida dzīvokļu cenas nemainījās - dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena saglabājās 617 eiro par kvadrātmetru pozīcijā. Kopš 2020.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājās par 1,2%.

Sērijveida dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena augustā nemainījās arī Salaspilī, kur tā saglabājās 693 eiro par kvadrātmetru pozīcijā. Kopš 2020.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājās par 0,3%.

Arī Jelgavā dzīvokļu cenas augustā nemainījās un sērijveida dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena bija 520 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2020.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas samazinājās par 0,9%.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.