Menu
 

Aptauja Stopiņos. Vai jūtat satiksmes uzlabojumus Stopiņos? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto: publicitātes un Liene Ozola Foto: publicitātes un Liene Ozola

Pēdējo gadu laikā ir veiktas būtiskas ceļu satiksmes organizācijas izmaiņas Stopiņu novadā. Ulbrokas centrā uzstādīti vairāki luksofori. Veikti būvdarbi valsts reģionālo autoceļu P4 (Rīga–Ērgļi) un P5 (Ulbroka–Ogre) krustojumā, kur izbūvēts jauns rotācijas aplis. Labiekārtošanas darbi veikti arī Lubānas ielas rotācijas aplī, kur ir izveidotas saliņas, kas sadala automašīnu plūsmu un dod iespēju gājējiem droši šķērsot ielu. Šogad tika pabeigti būvdarbi autoceļa P4 (Rīga–Ērgļi) krustojumā ar autoceļu V36 (Juglas papīrfabrikas ciemats–Ulbroka) (uz P4 8,9.–9,3. km un uz V36 2,158.–2,224. km). Iepriekš autoceļš V36 pieslēdzās Ērgļu ceļam šaurā leņķī, kas krustojumā apgrūtināja redzamību, izbraucot no autoceļa V36, tādējādi apdraudēja satiksmes drošību. Krustojums ir pārbūvēts ar ceļa V36 pieslēgumu taisnā leņķī.

AINĀRS, energoauditors
Līdz Rīgas apvedceļam tiešām viss ir kārtībā. Izbraukt šo posmu nav problēmu. Taču tālāk sākas lieli sastrēgumi, jo, lai nokļūtu uz apvedceļa, nav izbūvēts kreisais pagrieziens, un tur arī satiksme apstājas.

 

VIKTORS, pensionārs
Protams, ir ērtāk. Caurbraucamība sastrēgumu stundās ir kļuvusi daudz lielāka, it īpaši virzienā uz Rīgu, līdz ar to mazāk laika tiek patērēts ceļā.

 

STAŅISLAVS, automehāniķis
Jā, ir daudz ērtāk. Sastrēgumstundās satiksme ir ļoti intensīva, bet kopumā viss ir labi. Autobraucēji atzinīgi novērtē uzlabojumus.

 

VALDIS, pensionārs
Protams, ka ir vieglāk un drošāk. Šobrīd no papīrfabrikas ciemata puses bez bailēm var izbraukt abos virzienos.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.