Menu
 

Siguldā distanču slēpotājiem atvērts 200 metru garš stadiona aplis

  • Autors:  LETA
Foto - "Fischer" slēpošanas centrs Foto - "Fischer" slēpošanas centrs

Līdz ar piemērotu laikapstākļu iestāšanos "Fischer" slēpošanas centrā Siguldā atvērts 200 metrus garš stadiona aplis distanču slēpotājiem gan klasikas, gan slidsoļa apgūšanai, informēja Siguldas novada pašvaldībā. Nedēļas nogalē tā būs atvērta no plkst.10 līdz 20.

Sporta centra administrācija atgādina, ka Covid-19 piesardzības nolūkos servisa ēkā drīkst vienlaicīgi atrasties līdz astoņām personām, savukārt slēpošanas trasē - līdz 40 personām. Centrs aicina apmeklētājus ievērot distancēšanos vienam no otra gan trasē, gan servisa ēkā. Roku dezinfekcijas līdzekļi ir pieejami gan servisa ēkā, gan pie servisa ēkas ieejas.

"Fischer" slēpošanas centra speciālisti norāda, ka ir nodrošinājuši nelielu sniega rezervi, lai arī siltāku apstākļu ietekmē varētu sniega segumu papildināt. Sniega ražošanu pārējā trasē varēs turpināt, kad iestāsies stabilāki ziemas apstākļi.

Valdības rīkojumā par ārkārtējās situācijas izsludināšanu noteikts, ka sporta treniņa (nodarbības) norisei ārtelpās vienā treniņgrupā vienlaikus organizēti pulcējas ne vairāk kā desmit personas, neskaitot sporta speciālistus un sporta darbiniekus, un netiek izmantotas ģērbtuves.

Ja to pieļauj attiecīgās ārtelpas sporta norises vietas platība, vienlaikus var norisināties vairāku treniņgrupu darbs, ja dažādu treniņgrupu plūsmas fiziski nepārklājas, kā arī tiek nodrošināta to darbības atsevišķa uzraudzība.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.