Menu
 

Par ģimenei draudzīgāko pašvaldību Rīgas reģionā atzīta Ādažu novada pašvaldība Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Konkursa “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība 2020” vērtēšanas komisija par ģimenei draudzīgāko pašvaldību Rīgas plānošanas reģionā atzinusi Ādažu novada pašvaldību, kas saņēmusi naudas balvu 12 500 eiro. Galveno titulu Latvijas mērogā komisija piešķīra Ludzas novada pašvaldībai.

Trešajā konkursa kārtā pēc desmit pašvaldību attālinātām prezentācijām konkursa komisija visaugstāk novērtēja pašvaldības, kas pierādīja savu neatlaidīgo darbu 2020. gadā, atbilstoši savām iespējām un individuālajai situācijai uzlabojot pakalpojumus un piedāvājumus ģimenēm, nrāda konkursa rīkotāji.

Sabiedrības integrācijas fonda rīkotā konkursa ietvaros tika godinātas deviņas pašvaldības, piecas pašvaldības – Ādažu, Kocēnu, Līvānu, Alsungas un Tērvetes – saņēmušas īpašās balvas no konkursa atbalstītājiem.

Par īpašu atbalstu jaunajiem vecākiem naudas balvu 2500 eiro saņēmusi Stopiņu novada pašvaldība, bet visiem Stopiņu novadā 2021. gadā dzimušo bērnu vecākiem pakomātu tīkla nodrošinātājs Baltijā “Omniva” dāvā iespēju nosūtīt 100 sūtījumus ar 99% atlaidi un vecāku organizācija “mammamuntetiem.lv” dāvina žurnāla “Mammām un Tētiem. Zīdainis” abonementu.

“Mēs lepojamies ar cilvēkiem, kuri strādā pašvaldībās ar tādu atdevi kā šī gada laureāti, un tāpat mēs priecājamies arī par iedzīvotājiem, kas izprot, novērtē un palīdz pašvaldībām virzīties uz mērķi – radīt apstākļus laimīgākai, ērtākai ikdienai un drošākai dzīvei. Un to var panākt regulārā mijiedarbībā, sadarbībā, sarunās. Konkursā uzvarējušajām pašvaldībām ir lieliska pieredze ģimeniskas vides veidošanā, un no tām var smelties pieredzi un iedvesmu arī citas pašvaldības,” izteikusies Sabiedrības integrācijas fonda direktore Zaiga Pūce.

Konkurss “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība” ir viens no trim ģimeņu atbalsta pasākumiem, ko realizē Sabiedrības integrācijas fonds.

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.