Menu
 

Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Baire un vēl trīs domes deputāti pievienojušies partijai "Vienotība"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Ķekavas novada pašvaldība Foto - Ķekavas novada pašvaldība

Partiju apvienībā “Jaunā vienotība” ietilpstošās partijas “Vienotība” valde pirmdien ar vienbalsīgu lēmumu uzņēmusi partijas rindās Ķekavas novada domes priekšsēdētāju Viktoriju Bairi un viņas pirmo vietnieku Andri Ceļmalnieku, kā arī divas Ķekavas novada domes deputātes – Dzintru Medni un Indru Priedi, pavēstīja partijā.

“Domājot par Ķekavas novada straujāku attīstību, jau līdz šim noderīgu pieredzi veiksmīgas reģionālās politikas veidošanā guvu no tādiem novadiem kā Cēsis, Valmiera un Kuldīga, kurās partiju apvienības “Jaunā vienotība” reģionālie politiķi ir pratuši celt un attīstīt savas pilsētas un novadus,” partijas paziņojumā citēta Viktorija Baire. “Pievienojoties šai komandai, sadarbība tiks vēl jo vairāk stiprināta, balstoties uz kopīgām vērtībām un iegūto pieredzi, kas reģionālajā politikā ir uzkrāta partiju apvienībā “Jaunā vienotība”. Mums ir svarīgi, ka arī pēc novada reformas tiek izveidots spēcīgs Ķekavas novads, kas turpina augt un attīstīties novada iedzīvotāju labā.”

 “Vienotības” valde ir vienprātīga izpratnē par to, ka tik spēcīgs papildinājums biedru rindās ļauj ar lielu pārliecību raudzīties uz gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām, kurās būtu jāpārtrauc gadiem  ilgusī politiskā sašķeltība novada pārvaldībā.

Partija  “Vienotība”, kuras  biedru kopskaits ir ap 2200 cilvēkiem, veido partiju apvienību “Jaunā vienotība” kopā ar partijām “Kuldīgas novadam”, “Tukuma pilsētai un novadam”, “Valmierai un Vidzemei”, “Jēkabpils reģionālā partija” un “Latgales partija”. Tās valdes priekšsēdētājs ir Ministru prezidents Krišjānis Kariņš.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.