Menu
 

Divās mājās Olaines novadā degušas sadzīves mantas, Salaspils novadā savākta izlijusi degviela

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš nedēļas sākuma no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis desmit izsaukumu. Pēdējais no tiem bijis ceturtdien pirms plkst.10 no Siguldas novada Allažu pagasta, kur divstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā dega sodrēji, informēja VUGD.

Divi izsaukumi pirmdien saņemti no Olaines novada. Pēcpusdienā kādā neapsaimniekotā mājā dega siena un sadzīves mantas 14 kvadrātmetru platībā, un šī ugunsgrēka likvidācijai VUGD darbiniekiem bija nepieciešamas vairāk nekā divas stundas. Savukārt vakarā divstāvu dzīvojamās ēkas pagrabā bija aizdegušās sadzīves mantas 5 m2 platībā.

Pirmdien Čiatūras ielā Siguldā bija aizdedzies elektrības sadales skapis, bet Skolas ielā Jūrmalā deviņstāvu dzīvojamās mājas septītā stāva dzīvoklī svila uz plīts bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Veicot glābšanas darbus, VUGD darbinieki no avarējušiem transportlīdzekļiem atbrīvoja divus cilvēkus pēc traģiskās automašīnu sadursmes trešdien Mālpils novadā, bet Ādažu novada uz Tallinas šosejas pie Baltezera atvienoja avarējušas kravas automašīnas akumulatora klemmes.

Vēl viens ceļu satiksmes negadījums fiksēts otrdien vakarā Salaspils novadā, kur no avarējušas kravas automašīnas izplūda degviela – glābēji noplūdi likvidēja un savāca aptuveni 20 litrus degvielas.

Siguldas novadā pie Annaskalniem sazāģēts un aizvākts ceļa braucamajai daļai pārkritis koks.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.