Logo
Drukāt šo lapu

Latvijas regbija smagsvaru duelī "Garkalne/Livonia" pārspēj "Ķekava/Miesnieki" komandu

Foto - Zigusmunds Zālmanis, LRF Foto - Zigusmunds Zālmanis, LRF

Latvijas regbija čempionāta turnīra tabulas līdervienību cīņā “Garkalne/Livonia” otrdien izbraukumā sagādāja “Ķekava/Miesnieki” komandai pirmo zaudējumu piecās spēlēs, informēja Latvijas Regbija federācijā. Pašiem livoniešiem šis bija trešais panākums pēc kārtas.

Spraigās cīņas sākumā pirmos septiņus punktus nopelnīja “Garkalne/Livonia” regbisti. “Miesnieki” atbildēja ar 11 punktiem un uz brīdi pārņēma vadību, taču līdz pārtraukumam viesi ar leģionāru Donovana Roberta du Randa un Klemāna Blarī pūlēm atguva vadību un iekrāja 10 punktu pārsvaru – 21:11.

Otrā puslaika pirmajā pusē livonieši pārsvaru pieaudzēja līdz 18 punktiem, bet turpinājumā ķekavieši vien spēja starpību samazināt un piedzīvoja zaudējumu 23:29. Uzvarētāju labā 15 punktus guva Blarī, deviņus – du Rands un piecus – Markuss Krallišs. “Ķekava/Miesnieki” rindās Jurim Iesalniekam seši punkti par diviem precīziem soda sitieniem.

Ceturtdien Rīgas Tehniskās koledžas laukumā (nevis Ķekavas sporta klubā, kā tika ziņots iepriekš), “Rāmavas lāči” aizvadīs Latvijas čempionāta spēli pret rebija klubu “Jūrmala”.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024