Menu
 

Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja krastā un Juglas ezerā notiks starpžanru festivāls "Laivā"

  • Autors:  LETA
Ilustrācija - publicitātes Ilustrācija - publicitātes

Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja krastā un Juglas ezerā 14.augustā norisināsies starpžanru festivāls "Laivā", informēja pasākuma organizators Valters Pūce.

Viņš pavēstīja, ka festivāla mākslinieku sastāvu papildinās dziedātāja Elza Rozentāle ar grupu "Bur mani" un grupa "Madara". Tāpat festivālā uzstāsies latviešu folkmetāla grupa "Skyforger" un apvienība "Dagamba", kas ir pasākuma organizatori un festivāla laikā atzīmēs grupas desmito pastāvēšanas gadu.

Pēc Pūces paustā, apmeklētāji uz festivālu ir aicināti ierasties gan ar laivām, motorlaivām, SUP dēļiem vai katamarāniem, gan arī izmantojot sabiedrisko transportu, personīgo auto vai velosipēdu, jo šogad festivālu varēs baudīt ne tikai atrodoties ezerā, bet arī uz sauszemes, pateicoties īpaši izveidotai 360 grādu skatuvei, uz kuras uzstāsies mākslinieki.

Ieeja pasākuma teritorijā būs sākot no plkst.17, bet koncertu sākums būs plkst.19. Biļetes uz festivālu var iegādāties tīmekļvietnē "bilesuserviss.lv", kā arī visās "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās. Vienas biļetes cena ir 25 eiro. Biļete ir jāiegādājas katram festivāla "Laivā" apmeklētājam, neatkarīgi no cilvēku skaita peldošajā transportlīdzeklī. Pasākuma rīkotāji atzīmēja, ka festivāla organizatori piedāvā arī laivu nomu.

Ievērojot valstī noteiktos drošības pasākumus, personas, kuras nebūs vakcinējušās vai pārslimojušas Covid-19 infekciju festivālu varēs apmeklēt tikai izmantojot peldošo transportlīdzekli. Savukārt personām, kuras ir vakcinējušās pret Covid-19 vai izslimojušas jauno koronavīrusu festivālu būs iespējams baudīt gan atrodoties uz sauszemes, gan ezerā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.