Menu
 

Ulbrokas florbolisti vinnē pamatturnīra priekšpēdējo spēli, "Saulkalne" zaudē pēdējo

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - FS "Masters" Foto - FS "Masters"

“Oxdog Ulbroka LU” florbolisti izcīnījuši uzvaru Latvijas virslīgas pamatturnīra priekšpēdējā spēlē savās mājās pār RTU/”Rockets” komandu. Sezonu pirmajā līgā, neiekļūstot izslēgšanas turnīrā, beiguši “Saulkalnes” florbolisti.

Ulbrokas komanda ceturtdienas spēlē otrajā ceturtdaļā guva četrus vārtus, trešajā vēl četrus un beigās svinēja pārliecinošu uzvaru 10:2. Pa “hettrikam” savā rēķinā ierakstīja Edžus Ceriņš un Artūrs Narogs.

Virslīgas turnīra tabulā Ulbrokas florbolistiem ir 33 punkti, septītā pozīcija un viena atlikusi spēle pamatturnīrā. Piektajā vietā ir “Ķekava” (39 punkti un vēl viena spēle), bet florbola klubs “SĀC” ar 21 punktu kārtu pirms beigām ir devītajā vietā un debijas sezonā izslēgšanas turnīram nekvalificējās

Latvijas pirmajā līgā sezona beigusies Salaspils novada “Saulkalnes” komandai, kas ceturtdien pamatturnīra pēdējās kārtas spēlē pret FBK “Valmiera”/BSS vienību nonāca zaudētājos 0:4 un vēlāk atspēlēties nespēja – 3:6.

Austrumu grupas turnīrā “Saulkalne” ar sešām uzvarām 16 spēlēs un 20 punktiem ieņēma sesto vietu. Šajā grupā pēdējā devītajā vietā palika florbola klubs “SĀC” (6 p.), bet izslēgšanas turnīram no trim Pierīgas komandām kvalificējās tikai “Ķekavas Bulldogs”, kas Rietumos bija ceturtie (28 p.). Ceturtdaļfinālā viņu pretinieki būs Latvijas Universitātes/florbola skolas “Masters” florbolisti (otrā vieta Rietumos).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.