Menu
 

Aptauja Ogrē. Kas jūs pēdējā laikā visvairāk iepriecinājis? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Foto - Ritvars Raits un pixabay.com Foto - Ritvars Raits un pixabay.com

Karš Ukrainā cilvēkos ir raisījis skumjas, dusmas un arī satraukumu, taču psihologi uzsver, ka krīzes situācijās tās ir normālas emocijas. Lai tās savaldītu un ievirzītu konstruktīvā gultnē, ir būtiski turpināt ierasto dzīves ritmu, kurā netrūkst arī mūsu mazo prieku un mūsu mazo rūpju par tuvākajiem. 

Anita

Mani priecē manu trīs bērnu panākumi un sasniegumi. Dēls nesen pārstāvēja Latvijas izlasi Baltijas valstu komandu sacensībās vieglatlētikā. Arī meita trenējas vieglatlētikā. Abi jaunākie dejo arī tautas dejas un mācās mūzikas skolā.

Uldis

Mani visvairāk priecē tas, ka manā ģimenē viss ir kārtībā. Ņemot vērā to, kas šobrīd notiek pasaulē, mums jābūt priecīgiem par to, ka vismaz Latvijā šobrīd valda miers.

Agris

Es nesaku, ka par to būtu jāpriecājas, tomēr, ņemot vērā Ukrainā notiekošo, mums būtu jānovērtē tas, ka Latvijā nekas tāds nenotiek. Ka varam mierīgi un droši darīt savus darbus un nodarboties ar vaļaspriekiem.

Igors

Mans lielākais prieks ir mans dēliņš, kuram šobrīd ir tikai divi gadi. Ir ļoti interesanti skatīties, kā viņš katru dienu apgūst kaut ko jaunu, un priecāties par to, kā puika pieaug.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.