Menu
 

Gaidāmas izmaiņas divos sabiedriskā transporta maršrutos uz Saulkrastiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Pasažieru ērtībām no 2022.gada 25.aprīļa gaidāmas izmaiņas sabiedriskā transporta maršrutā Nr.5456 "Limbaži-Stiene-Saulkrasti" un Nr.5457 "Limbaži-Liepupe-Saulkrasti". Tiks mainīts reisu izpildes laiks, kā arī atsevišķos reisos tiks slēgta pietura "Mārstagi" un iekļauta jauna pietura - "Rudzīši", informē VSIA "Autotransporta direkcija".

Ņemot vērā, ka pēc autoceļa Limbaži-Stiene-Saulkrasti rekonstrukcijas braukšanas apstākļi ir uzlabojušies, visos maršruta Nr.5456 "Limbaži-Stiene-Saulkrasti" reisos tiks samazināts to izpildes laiks par piecām minūtēm (autobusu izbraukšanas laiks paliks nemainīgs, bet galapunktā tas pienāks piecas minūtes agrāk).

Vienlaikus pēc autoceļa P53 (Duči-Limbaži) rekonstrukcijas tika likvidēta pietura "Mārstagi" un tās vietā izveidota jauna pietura - "Rudzīši". Tādējādi visi autobusi apstāsies pieturā "Rudzīši" un vairs neapstāsies pieturā "Mārstagi". Tāpat pieturā "Rudzīši" apstāsies maršruta Nr.5457 "Limbaži-Liepupe-Saulkrasti" autobuss, kas no Limbažu autoostas darbdienās izbrauc plkst.7.50, un vairs neapstāsies pieturā "Mārstagi", vēsta "Autotransporta direkcijas" pārstāvji.

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.