Menu
 

Siguldā atvērta pirmā "Caffeine" kafejnīca ārpus Rīgas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Siguldā atvērta pirmā “Caffeine” kafejnīca ārpus galvaspilsētas. Šī ir jau 22. kafejnīca šajā tīklā, informēja uzņēmums. Kafejnīcā būs pieejams plašs kafijas dzērienu klāsts, uzkodas un mājīgs interjers gan atpūtai, gan ikdienas darbam un sarunām.

Jaunā kafejnīca iekārtota 52,39 kvadrātmetru platībā, interjerā izmantoti dažādi mūsdienīgi un ilgtspējīgi risinājumi. Apgaismojumu nodrošina LED gaismekļi, ierastās reklāmas izkārtnes aizvietotas ar digitāliem ekrāniem. Kafejnīca atrodas Siguldā Krišjāņa Valdemāra iela 2 un gaida klientus katru dienu no plkst.9.00 līdz 19.00.

“Uz “Caffeine” cilvēki nāk pēc izcilas kafijas un novērtē vidi, kur var patīkami pavadīt laiku, mācīties, strādāt vai būt kopā ar draugiem un domubiedriem. Šīs pašas vajadzības ir arī cilvēkiem ārpus galvaspilsētas, tāpēc ticam, ka “Caffeine” novērtēs arī siguldieši. Esam gandarīti par to, ka paplašinām savas darbības zonu un nu mūsu kafija un mājīgā atmosfēra būs pieejama arī ārpus galvaspilsētas,” izteikusies “Caffeine” valdes priekšsēdētāja Dace Dovidena.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.