Menu
 

Komunālo maksājumu parādniekiem "Carnikavas komunālserviss" piedāvā noslēgt atliktā maksājumu līgumu

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Komunālo maksājumu parādniekiem "Carnikavas komunālserviss" piedāvā noslēgt atliktā maksājumu līgumu, informē Ādažu novada pašvaldība.

Apkures sezonā, kad komunālo maksājumu rēķini ir krietni augstāki nekā vasaras periodā, iedzīvotājiem var uzkrāties komunālo maksājumu parādi. Tādēļ pašvaldības aģentūra "Carnikavas komunālserviss" aicina, vienoties par atliktā maksājuma līgumu, parāda summu sadalot un maksājot vairāku mēnešu garumā, līdztekus tekošajiem rēķiniem.

Noslēdzot atliktā maksājuma līgumu, netiek aprēķināts līgumsods, tāpat arī par uzkrājušos parādu "Carnikavas komunālserviss" neiesniegs prasību tiesā. 

Gadījumā, ja parādu summas netiek dzēsta, "Carnikavas komunālserviss" būšot spiests iesniegt prasību tiesā par parāda piedziņu un papildus parāda summai no parādniekiem tiks piedzīti visi ar tiesāšanos saistītie izdevumi.

Pašvaldības aģentūra organizē iedzīvotājiem komunālos pakalpojumus - ūdensapgādi, kanalizācijas notekūdeņu novadīšanu un attīrīšanu, siltumapgādi, kā arī atkritumu apsaimniekošanu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.