Menu
 

Jūrmalā aizturēts vīrietis, kurš sadzīviska konflikta dēļ no loga sašauj kaimiņa automašīnu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - pixabay.com Attēlam ir ilustratīva nozīme. Foto - pixabay.com

Valsts policija piekdien, 10. jūnijā, ap pulksten 15.25 no pašvaldības policijas saņēma informāciju, ka Jūrmalā, Majoru rajonā, dzirdami šāvieniem līdzīgi trokšņi. Likumsargi nekavējoties reaģēja uz izsaukumu un devās uz notikuma vietu, kur ieradās gan Valsts policijas Jūrmalas iecirkņa darbinieki, gan Valsts policijas Speciālo uzdevumu bataljona vīri.

Kā ziņo Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā, notikuma vietā konstatēts, ka kādas daudzīvokļu mājas pagalmā, iespējams, no loga sašauta uz ielas novietota automašīna. Drošības apsvērumu dēļ policija ierobežoja piekļuvi šai vietai.

Savukārt pats iespējamais šāvējs, ieraugot policijas spēkus, atvēra savu logu un pa to izmeta maisiņu. Policisti, pārbaudot maisiņa saturu, konstatējuši, ka tajā atrodas divi ieroči un patronas. 1954.gadā dzimušais vīrietis policistiem nav pretojies un ir aizturēts.

Turpinot skaidrot apstākļus, izrādījies, ka saistībā ar sadzīviska rakstura konfliktu starp kaimiņiem, vīrietis no savas dzīvesvietas loga ir raidījis vairākus šāvienus pa pagalmā novietoto kaimiņa mašīnu, kurā tobrīd neatradās cilvēki.

Iepriekš viņš nav nonācis policijas redzeslokā. Šobrīd turpinās izmeklēšana un apstākļu skaidrošana, tāpēc no plašākiem komentāriem policija atturas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.