Menu
 

Turpinoties "Rail Baltica" būvdarbiem lidostā "Rīga", uz laiku mainīsies satiksmes plūsma

  • Autors:  Apriņķis.lv
Attēls - "B.S.L. Infra" Attēls - "B.S.L. Infra"

Pilnsabiedrība "B.S.L. Infra", turpinot "Rail Baltica" būvniecības darbus pie lidostas "Rīga", no 27.jūnija uz laiku mainīs satiksmes plūsmu virzienā prom no lidostas uz Rīgas centru. Vietā, kur šobrīd atrodas "Rīgas satiksmes" 22.autobusa pieturvieta, satiksme aptuveni trīs nedēļas tiks ar nelielu līkumu novirzīta pa pagaidu ceļu caur P1 stāvvietu, informē "B.S.L. Infra" pārstāvji.

Pagaidu brauktuve vedīs pa P1 stāvvietas zonu, un josla būs atbilstoši nomarķēta. Darbi ilgs aptuveni trīs nedēļas, un pēc to pabeigšanas brauktuves segums un iepriekšējā satiksmes organizācija tiks atjaunota. Izmaiņu rezultātā publiskā P1 automašīnu stāvvieta tiks nedaudz samazināta, taču tam nevajadzētu radīt būtiskas izmaiņas lidostas apmeklētājiem. Lidostas pasažieri stāvlaukumu varēs izmantot, kā ierasts, un nebūs traucēta taksometru un autobusu piebraukšana termināļa atlidošanas zonā.

Uz ceļa P133 pirms lidostas iepriekš izziņotie izbūves darbi ir veiksmīgi noslēgušies un transporta plūsma atjaunota iepriekšējā kārtībā - pieejamas divas pilnvērtīgas braukšanas joslas abos virzienos. Savukārt plānotie būvdarbi Biroju un Muzeju ielā vēl turpinās, norāda "B.S.L. Infra" pārstāvji.

Autovadītāji tiek aicināti ievērot izvietotās ceļa norādes, un kā pasažieri, tā autovadītāji tiek mudināti būt īpaši uzmanīgi! Plašāka informācija par "Rail Baltica" būvniecības laikā plānotajiem satiksmes vai gājēju kustības ierobežojumiem ir publicēta vietnē info.railbaltica.org.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.