Menu
 

"Maxima Latvija" atklāj jaunu "Mans veikals" koncepta veikalu Ķekavā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Pēc vairāku mēnešu darba durvis ver trīs jaunā koncepta veikali Ķekavā, Gaismas ielā 1, blakus nozīmīgajam A7 autoceļam, kā arī Ludzā un Dobelē. Šajās pilsētās šie ir pirmie vienotā “Mans veikals” koncepta veikali, kas piedzīvojuši ievērojamas pārmaiņas, lai veikalu apmeklētājiem iepirkšanās būtu vēl patīkamāka un ērtāka. Koncepts paredz plašākas veikala telpas un intuitīvāku izkārtojumu, kā arī ieviestie uzlabojumi ļaus darbiniekiem veikt ikdienas pienākumus efektīvāk. Pēc uzņēmuma informācijas, visu veikalu pielāgošanā, tostarp telpu pilnveidošanā, investēti vairāk nekā 320 tūkstoši eiro.

Veikalu tirdzniecības zālēs ir ieviesti dabai draudzīgi tehniskie risinājumi, piemēram, apgaismojums ir nomainīts uz LED, kā arī ir ieviests jauns un modernizēts aprīkojums un izmantoti energoefektīvi risinājumi iekārtu izvēlē. Papildu tam ir ieviests saprotamāks un vieglāk pārskatāmāks preču izvietojums un īpašie piedāvājumi, kā arī citi jauninājumi, kas vizuāli klientam nav redzami, bet palīdz efektīvāk darbiniekiem ikdienā veikt tiešos darba pienākumus un nodrošināt klientiem patīkamu iepirkšanās pieredzi.

Tāpat arī esošais sortiments pielāgots tieši klientu vajadzībām, veikalu plauktos izvietojot tieši tās preces, kuras pircēji ir iecienījuši visvairāk, tādējādi iemīļotās preces varēs rast ceļu uz iepirkumu groziņu vēl ātrāk. “Maxima X” formāta veikalos pieejams daudzveidīgs “Meistara Marka” gatavo maltīšu klāsts līdzņemšanai, bagātīgs svaigo dārzeņu un augļu sortiments, kā arī citi iecienīti produkti par pieejamām cenām.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.