Menu
 

Siltumapgādes un apkures izmaksu atbalstam jau pieteikušās teju 800 Siguldas novada mājsaimniecības

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Oktobrī sākusies pieteikšanās valsts atbalstam siltumapgādes un apkures izmaksu segšanai mājsaimniecībām – pirmās nedēļas laikā Siguldas novada pašvaldība saņēmusi gandrīz 800 pieteikumu siltumapgādes un apkures izmaksu atbalstam.

Kā liecina pašvaldības apkopotā informācija, gandrīz 300 pieteikumu saņemts no Siguldas un Siguldas pagasta mājsaimniecībām, vairāk nekā 160 – no Inčukalna pagasta, 100 – no Mālpils pagasta, 100 – no Krimuldas pagasta, 60 – no Lēdurgas pagasta, 50 – no Allažu pagasta, kā arī 50 – no Mores pagasta iedzīvotājiem.

Saņemt atbalstu par malkas, granulu un koksnes brikešu iegādes izmaksām iedzīvotāji var piesakoties e-pakalpojumu portālā “www.e-pakalpojumi.lv”, savukārt iedzīvotāji, kuriem nav iespēja pieteikumu iesniegt elektroniski, to var veikt kādā no 14 klientu apkalpošanas vietām visā Siguldas novadā.

Pašvaldība atgādina, ka pieteikumus siltumapgādes un apkures izmaksu atbalstam var iesniegt mājokļa īpašnieks, kopīpašnieks, īrnieks vai tiesiskais valdītājs, uzrādot īpašumtiesības vai lietošanas tiesības apliecinošus dokumentus (ja tādi nav pašvaldības datu bāzēs), personu apliecinošu dokumentu un iesniedzot bankas kontu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.