Menu
 

Svētku laikā Siguldas novada restorānu nedēļā "Mūsu saknes" gaidīs gardēžus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - twitter.com/Sigulda_turisms Ilustrācija - twitter.com/Sigulda_turisms

Valsts svētku laikā desmit dienu garumā – no 11.novembra līdz 20.novembrim – norisināsies Siguldas novada Restorānu nedēļa. Gardēžus aicinās seši restorāni: “Gadalaiki”, “Kungu rija”, viesnīcas “Sigulda” restorāns, Mālpils muižas restorāns, gastro grilbārs “Kokos” un arī Bīriņu pils restorāns.

“Rudens ir ražas un sakņu laiks. Tas ir īstais laiks, kad ēdienkartē iekļaut to, kas nācis no mūsu auglīgās zemes, un tas ir laiks, kad atceramies savas valsts primssākumus. Tas ir mūsu sakņu laiks! Un tas dod iespēju šajā nedēļā Siguldas novada iedzīvotājiem un tā viesiem būs lieliska iespēja izgaršot piesātinātus un daudzveidīgus ēdienus,” vēsta Siguldas novada Tūrisma informācijas  centrs.

“Mūsu saknes” ēdienkartes atšķirsies no uzņēmumu ikdienā piedāvātā ēdienu klāsta. Restorānu piedāvājumi ir spēcīgi ar dažādo tekstūru un aktuālo sezonas noskaņu – stores buljonzupa ar zivju izlasi un vēžu astēm, pērļu vistas krūtiņa ar rudens saknēm un lauku krēmjumu vai ceptas bietes ar kazas sieru ir tikai daļa no piedāvājumiem. Siguldas novada šefpavāri galdā cels gan veģetāras uzkodas un pamatēdienus, gan daudzveidīgus gaļas un zivju ēdienu meistardarbus.

Siguldas novada restorāni ir sagatavojuši arī konkursus gardēžiem, kuros būs iespēja tikt pie īpaša piedāvājuma vakariņām divām personām kādā no restorāniem, savukārt Mālpils muiža aicina izbaudīt īpašo nakšņošanas burvību.

Iepazīties ar piedāvājumu un izvēlēties sev tīkamāko maltīti var sociālo tīklu vietnēs “Sigulda aizrauj” profilos. Rīkotāji arī aicina pirms došanās uz izvēlēto restorānu veikt iepriekšēju galdiņu rezervāciju, sazinoties ar interesējošo restorānu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.