Menu
 

Aicina saņemt valsts un pašvaldības pakalpojumus jaunajā klientu apkalpošanas centrā Garkalnē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

21.decembrī Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) atklāja jaunu Valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centru (VPVKAC) Garkalnes pagasta teritoriālās pārvaldes ēkā Ropažu novadā. Klientu apkalpošanas centrā ir gaidīti kā Garkalnes, tā arī citu pašvaldību iedzīvotāji, kas vēlas saņemt klātienes atbalstu pakalpojumu noformēšanā un saņemšanā.

Klientu apkalpošanas centrs Garkalnes pagasta teritoriālās pārvaldes ēkā Brīvības gatvē 455 būs atvērts pirmdienās no plkst. 9.00-19.00; otrdien un trešdien no plkst. 8.30 līdz plkst. 17.00; ceturtdien – plkst. 8.30-18.00 un piektdien – plkst. 8.30-15.00.

VPVKAC var patstāvīgi vai ar VPVKAC darbinieka palīdzību pieteikt visus valsts pārvaldes portālā “www.latvija.lv” pieejamos e-pakalpojumus, kā arī atsevišķus pakalpojumus uz vietas VPVKAC pieteikt papīra formā. Centrs ir būtisks atbalsta punkts tiem iedzīvotājiem, kuriem būtu nepieciešams atbalsts digitālo pakalpojumu saņemšanai piesakot pakalpojumus portālā latvija.lv, kā arī saņemt rekomendācijas atbilstošo valsts pakalpojumu izvēlei.

Šis ir jau 141. klientu apkalpošanas centrs, kur Latvijas iedzīvotāji vienkopus varēs saņemt 13 valsts iestāžu pakalpojumus (sociālos, uzņēmējdarbības, būvniecības, vides un daudzus citus) e-pakalpojumus un pašvaldības pakalpojumus gan klātienē, gan telefoniski un elektroniskajā sarakstē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.