Logo
Drukāt šo lapu

Babītes basketbolisti pārtrauc zaudējumu sēriju, siguldieši turpina uzvaru sēriju

Foto - BK "Sigulda/Modern House" Foto - BK "Sigulda/Modern House"

Reģionālās basketbola līgas 12.kārtas spēlēs uzvaras izcīnījis basketbola klubs “Sigulda/Modern House”, kam šis bija divpadsmitais panākums pēc kārtas, un “Babītes” komanda, kam beidzot izdevies pārtraukt zaudējumu sēriju septiņu spēļu garumā.

BK “Sigulda/Modern House” basketbolisti nu ir vienīgie līgā, kas šosezon vēl nav piedzīvojuši nevienu zaudējumu. Divpadsmito uzvaru pēc kārtas viņi svinēja izbraukuma spēlē pār sporta klubu “Rūjiena”. Pirmajā ceturtdaļā siguldieši jau bija izkarojuši 19:5 pārsvaru, taču puslaika otrajā pusē laukuma saimnieki atspēlējās un pat uz brīdi izvirzījās vadībā (28:31).

Izšķirošā izrādījās trešā ceturtdaļa, kurā viesi atjaunoja 14 punktu pārsvaru (54:40) un apmēram šādu starpību saglabāja līdz pat cīņas beigām – 79:62. Rezultatīvākie Siguldas komandas sastāvā bija Toms Ķēdis ar 20, Elvis Saulītis ar 18 un Kārlis Večens ar 11 punktiem.

RBL Rietumu grupas pastarīšu savstarpējā mačā Piņķos “Babītes” basketbolisti sestdien uzņēma Bauskas BJSS audzēkņus – komandu, pret kuru laukuma saimniekiem bija izdevies izcīnīt vienīgo uzvaru šosezon. Pirmajā puslaikā mājinieki lielāko starpību sasniedza neilgi pirms pārtraukuma (33:25), taču atpūtā devās jau iedzinējos (35:36).

Mainīgām sekmēm cīņa ritēja arī pēc pārtraukuma, līdz ceturtās ceturtdaļas sākumā “Babīte” guva desmit punktus pēc kārtas un vadību vairs neatdeva līdz beigām – 64:56. Lielisku spēli mājinieku ridnās aizvadija Aigars Hermanis, kura kontā 34 punkti un 21 atlēkusī bumba pie groziem. Raimonds Andris Augulis pievienoja 10 punktus un 11 bumbas.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024