Logo
Drukāt šo lapu

Mārupes volejbolistes zaudē spēli un trešo vietu turnīra tabulā

Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Latvijas čempionātā otro zaudējumu pēc piecu uzvaru sērijas piedzīvojušas Mārupes sporta centra volejbolistes. Trešdien vakarā mārupietes trijos setos viesos piekāpās Rīgas Stradiņa universitātes un Murjāņu sporta ģimnāzijas apvienotajai komandai, kas turnīra tabulā bija vienu pozīciju zemāk.

Līdz pirmā seta vidum cīņa ritēja līdzīgi (9:10), taču tad RSU/MSĢ volejbolistes guva desmit punktus pēc kārtas, un viss ātri bija galā – 13:25.

Otro setu Mārupes komanda sāka ar trim punktiem pēc kārtas, taču drīz vien nonāca zaudētājās. Tuvojoties seta beigām, viešņas piecu punktu deficītu samazināja līdz minimumam (16:17), taču pretinieces nekavējoties atjaunoja iepriekšējo starpību un vinnēja 25:19.

Trešajā setā mārupietes ilgi bija iedzinējās ar 2-3 punktu starpību, līdz izskaņā ar četriem punktiem pēc kārtas izvirzījās vadībā 22:21. Uzvarai ar to gan nepietika – 23:25 un 0:3 mačā. Mārupes komandas labā Elza Kjakste guva deviņus un Ilona Cehanoviča astoņus punktus.

Turnīra tabulā Mārupes volejbolistes ar septiņām uzvarām 11 spēlēs un 20 punktiem noslīdējušas uz ceturto pozīciju, priekšā palaižot trešdien pretinices RSU/MSĢ (7-3; 21 p.). Pirmās divas vietas saglabā RVS/LU (10-0, 29 p.) un VK “Jelgava” (8-3, 25 p.).

Jau sestdien Mārupes sporta centra komanda savās mājās uzņems līdervienību Rīgas Volejbola skolu/Latvijas Universitāti.

Saistītie objekti

Jaunākais no Ivo Jirgens

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024