Menu
 

Kādi svētku atribūti ir nepieciešami, lai pasākumā radītu mājīgu atmosfēru?

  • Autors:  Apmaksāta publikācija
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Izvēloties ballītes tēmu un atmosfēru noteiktam pasākumam, ir jāpārliecinās, ka tēma ir atbilstoša un jautra, bet pats galvenais, ir jāpārliecinās par to, ka viss atbilst pasākuma notikumam, videi un kultūrai.

Klasisks vasaras grils

Ārpus biroja pasākuma ikviens var ērti justies savā ikdienas vasaras apģērbā, turklāt tādos pasākumos ir neformāla gaisotne. Tas rada mierīgu atmosfēru, kurā darbinieki var  atslābināsies.

Tādiem pasākumiem izvēlieties lielas teltis, piknika galdus, kas klāti ar rūtainiem galdautiem, rūtainas segas un balonus. To un daudz ko citu var atrast Tonro.lv.

Neaizmirstiet arī par ēdienu, tam nav jābūt sarežģītam. Te var noderēt burgeri, cīsiņi, kartupeļu salāti vai kukurūzas vālītes. Karstā vasaras dienā lielisks atspirdzinājums būs auksts alus un limonāde. Organizējiet vienkāršas āra spēles, piemēram, badmintonu vai stafetes.

Ziemas brīnumzeme

Svētku ballītēm ir svarīgi, lai tās būtu dalībniekus iesaistošas, taču tas var nedaudz sarežģīt tēmas izvēli. Kaut kāda detaļa, kas izceļ pasākuma sezonu, ir vienkāršs, bet efektīvs paņēmiens. Turklāt viesiem vienmēr patīk ģērbties atbilstoši sezonai, tāpēc jums, iespējams, nevajadzētu nozīmēt konkrētu ģērbšanas stilu. Vienkārši paziņojiet, ka pasākums notiks nedaudz formālā gaisotnē.

Pasākuma dekorēšanas iespējas ir bezgalīgas: tie var būt dārgakmeņu toņi vai balta krāsu palete. Atmosfēru papildinās ziemas klasika, piemēram, Ziemassvētku ziedi, kamīns un mājīgas segas.

Karnevāla atmosfēra

Pieaicinot māksliniekus, izdomājot aktivitātes un pasūtot jau gatavu dekoru, var norganizēt pasākumu, kas patiešām izcelsies. Nolīgstiet burvi vai gaisa balonu mākslinieku, kas viennozīmīgi visiem patiks.

Pasūtiet jautras spēļu atrakcijas, piemēram, gredzenu mešanu. Nekad nevar kļūdīties ar foto kabīni. Pat, ja nevarat iegādāties masīvu telti ar lielu augšdaļu, izvēlieties cirka telts iedvesmotus rakstus, daudz spuldzīšu apgaismojumu un daudz košu krāsu.

Holivuda

Lielākajai daļai cilvēku patīk filmas, un viņi vēlētos izbaudīt iespēju, ka pret viņiem izturas kā pret zvaigzni. Jūs varat iznomāt vietējo kinoteātri, svētku telpu vai citu vietu, kur varat izklāt sarkano paklāju.

Var iedvesmoties no Zelta laikmeta ar daudz zelta un sudraba vai melnbaltiem dekoriem. Ēdienam noteikti derēs popkorns un kinoteātra konfektes vieglām uzkodām vai, ja vēlaties formālāku variantu, baudiet steikus un omārus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.