Menu
 

Aprīlī varētu sākt biļešu tirdzniecību uz XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkiem

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Aprīlī varētu uzsākt biļešu tirdzniecību uz XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkiem, pastāstīja Latvijas Nacionālā kultūras centra (LNKC) pārstāve Linda Ertmane.

Viņa norāda, ka 27.februārī noslēgsies biļešu tirgotāja iepirkums. Termiņš tika pagarināts, jo viens no pretendentiem bija iesniedzis sūdzību par atsevišķām iepirkuma nolikuma pozīcijām.

Iepirkumu uzraudzības birojs ir atzinis, ka pasūtītājam, LNKC, ir tiesības prasīt nepieciešamos kvalitātes kritērijus, līdz ar to sūdzība tika noraidīta.

LNKC pārstāve norādīja, ka līdz 27.februāra plkst.9 pagarināta piedāvājumu iesniegšana XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku biļešu tirdzniecības un biļešu elektroniskās kontroles nodrošināšanai.

LETA jau vēstīja, ka iepriekš pretenzijas pauda SIA "Biļešu serviss". Uzņēmuma padomes priekšsēdētājs Svens Nūtmans norādīja, ka konkursa par Dziesmu un deju svētku biļešu tirdzniecību un biļešu elektronisko kontroli nolikumā ir nosacījumi, kas "var radīt augsni manipulācijām un korupcijai".

XXVII Vispārējie latviešu Dziesmu un XVII Deju svētki Rīgu pieskandinās no 30.jūnija līdz 9.jūlijam, to galvenais akcents būs Dziesmusvētku tradīcijas 150 gadu jubileja. Svētkus organizē LLNKC, kas ir Kultūras ministrijas padotībā esošā valsts iestāde.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.