Logo
Drukāt šo lapu

"Auda" tiek pie punkta, "Super Nova" turpina un "Olaine" sāk ar sakāvēm

Foto - Kristians Putniņš Foto - Kristians Putniņš

Latvijas futbola virslīgas piektajā kārtā vārtus nespēja gūt ne Ķekavas “Audas”, ne sporta kluba “Super Nova”/Salaspils futbolisti, taču “Audai” arī izdevās nosargāt savus vārtus un tikt pie punkta. Pirmo spēli Nākotnes līgas (pēc ranga otrās) čempionātā neveiksmīgi aizvadījusi Apvienotās futbola akadēmijas “Olaine” komanda.

FK “Auda” un RFS spēlē teritoriāls pārsvars bija rīdziniekiem, taču vārtu gūšanas momentu gan pie vieniem, gan pie otriem vārtiem bija ļoti maz. Aizsardzība izrādījās pārāka par uzbrukumu, un cīņa beidzās neizšķirti 0:0 (tāpat kā divas no četrām abu komandu spēlēm pagājušajā gadā).

SK “Super Nova”/Salaspils otrdien savās mājās uzņēma futbola klubu “Metta”. Lielā mērā izšķiroša bija pirmā puslaika vidusdaļa, kad viesi piecu minūšu laikā guva divus vārtus, bet otrā puslaika vidū vēl arī realizēja 11 metru soda sitienu – 0:3. Salaspils futbolisti piecās spēlēs guvuši tikai divus vārtus, kas ir sliktākais rādītājs virslīgā (“Audai” četri goli un otrs sliktākais).

Virslīgas turnīra tabulā FK “Auda” ar septiņiem punktiem ieņem piekto vietu, bet “Super Nova” ar trim punktiem pēdējo desmito. Līderi ir “Riga FC” (13 p.).

AFA “Olaine” Latvijas pirmās līgas turnīru sāka ar izbraukuma spēli pret Skanstes sporta kluba futbolistiem. Pirmā puslaika vidū olainieši pamanījās trāpīt bumbu savos vārtos, priekšpēdējā minūtē ielaida otros vārtus, bet pēc pārtarukuma triju minūšu laikā vēl divus – sezona sākta ar sakāvi 0:4.

Nākotnes līgas čempionātā šogad piedalās 14 komandas.

Saistītie objekti

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024