Menu
 

Ielūdz uz Andžellas Gobas jubilejas koncertu "Sirds toņu mozaīka"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija 20.aprīlī plkst.18.00 Lielajā zālē aicina uz vērienīgu asociētās profesores – mecosoprāna Andžellas Gobas 20 gadu darba jubilejas koncertu “Sirds toņu mozaīka”. Koncertā piedalīsies pati jubilāre ar saviem pašreizējiem audzēkņiem, draugiem, kā arī virkni absolventu, kuri šo gadu laikā jau paši kļuvuši par Latvijā un ārpus tās robežām pazīstamiem dziedātājiem.

Koncerta pirmajā daļā skanēs skaistākās opermūzikas pērles, savukārt otrā daļa būs žanriski eklektiska, apvienojot gan latviešu un ārzemju komponistu kamermūziku, gan operešu un mūziklu melodijas, gan sasniedzot etnodžeza lappuses, informēja rīkotāji.

Kopā ar Andžellu Gobu koncertā piedalīsies Zanda Švēde, Kalvis Kalniņš, Gunta Gelgote, Jolanta Strikaite-Lapiņa, Irma Pavāre, Anta Jankovska, Laura Kancāne, Andris Ķipļuks, etnodžeza grupa “Baraka” u. c. Koncertu vadīs Liene Jakovļeva.

“Mana personīgā 50 gadu jubileja diemžēl iekrita karstākajā pandēmijas laikā, attiecīgi bija ļoti liela vēlēšanās jau šogad sanākt kopā un atskatīties uz šo aizvadīto darba periodu. Ir ļoti liels prieks, ka tik daudzi no maniem bijušajiem audzēkņiem atsaucās. Virkne dziedātāju būs uz skatuves, bet daudzi, kas kāda iemesla dēļ neturpināja skatuves gaitas, bet ir realizējuši sevi kādā citā profesijā, atradīsies zālē,” teic pati jubilāre.

“Pedagoģija ir mans sirds darbs. Būt par solisti un izpildītājmākslinieci – tas ir ļoti interesanti, taču es gūstu gandrīz lielāku gandarījumu, nododot savas zināšanas tālāk un palīdzot realizēties citiem, tuvinot viņus šai bezgala skaistajai un grūtajai profesijai. Jo kā dziedātājs tu esi viens, bet audzēkņi ir vairāki, līdz ar to prieks par izdarīto daudzkāršojas un izveido tādu īstu sirds toņu mozaīku.”

Biļetes pieejamas iepriekšpārdošanā “Biļešu paradīzes” kasēs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.