Menu
 

Koalīcija atbalsta bezmaksas braucienus ar vilcienu Dziesmu un deju svētku dalībniekiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Satiksmes ministrija Foto - Satiksmes ministrija

Koalīcija pirmdien atbalstīja satiksmes ministra Jāņa Vitenberga virzīto projektu nodrošināt bezmaksas braucienus ar vilcienu Dziesmu un deju svētku dalībniekiem. Lai vilcienos varētu pārvietoties bez maksas, pasažierim būs jāuzrāda svētku dalībnieka identifikācijas karte. Koalīcijas pieņemto lēmumu vēl jāatbalsta Ministru kabinetā.

Kā informēja Satiksmes ministrijā, bezmaksas braucienus varēs izmantot no 2.jūlija līdz 10.jūlijam, un tie darbosies pārvadājumos Rīgā un Pierīgā A un B zonu ietvaros. Tas nozīmē, ka Dziesmu un deju svētku dalībnieki varēs bez maksas pārvietoties maršrutos starp Rīgu – Lilasti, Vangažiem, Pārogri, Cenu un Vaivariem.

“Dziesmu un deju svētki ir notikums, kas uztur mūsu cilvēkos patriotismu un turpina bagātināt latviešus kā tautu. Tas ir īpašs laiks, kas mūs vieno, tas pieskandina mūs ar pozitīvām emocijām un piedzīvojumu, ļaujot sajust, ka esam viens veselums. Esmu pārliecināts, ka šo svētku dziesmas skaļi jo skaļi pieskandinās arī mūsu vilcienus,” ministrijas paziņojumā citēts Jānis Vitenbergs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.