Menu
 

Latvijas kausu regbijā-7 otro gadu pēc kārtas savās mājās ieguvusi Baldones komanda

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Regbija federācija Foto - Latvijas Regbija federācija

Svētdien Baldones stadionā norisinājās Latvijas kausa izcīņa olimpiskajā sporta veidā regbijā-7, un otro gadu pēc kārtas par trofejas ieguvēju kļuva Baldones regbisti spēlējošā trenera Elmāra Šefanovska vadībā, informēja Latvijas Regbijs federācijā.

Vienas dienas turnīra pirmajā posmā desmit komandas bija sadalītas trijās apakšgrupās, kurās par uzvarētājiem kļuva “Augļu serviss/Livonia”, “Baldone” un Ķekavas “Miesnieki”. Par ceturtajiem pusfinālistiem ar labākajiem papildrādītājiem otro vietu ieguvēju vidū kļuva Garkalnes “Livonia” kluba otrā komanda “Sporta punkts/Livonia”. Cīņā par vietu finālā abas “Livonia” vienības piedzīvoja zaudējumus, līdz ar to, tāpat kā pirms gada, izšķirošajā spēlē tikās “Baldone” un “Miesnieki”.

Finālā pirmie vadībā izvirzījās baldonieši (7:0), tad ķekavieši panāca izlīdzinājumu (7:7), bet vēl līdz pārtraukumam laukuma saimnieki atguva vadību (12:7). Otrajā puslaikā “Baldones” komanda starpību palielināja līdz 17:7, turpinājumā sāncenši veica vēl pa vienam piezemējumam, līdz mājinieki tomēr nosargāja uzvaru 24:12 un paturēja Latvijas kausu savā īpašumā.

Pirms tam “mazajā finālā” par trešo vietu “Augļu serviss/Livonia” regbisti pārspēja kluba biedrus “Sporta punkts/Livonia” 36:19, kaut gan pēc pirmā puslaika bija vadībā tikai 17:14.

Par turnīra vērtīgāko spēlētāju tika atzīts jaunais un perspektīvais “Augļu serviss/ Livonia” spēlētājs Ruslans Sosnars.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.