Menu
 

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā ceļu satiksmes negadījumos cietuši 38 cilvēki un viens gājis bojā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā reģistrēti 232 ceļu satiksmes negadījumi, cietuši 38 cilvēki un viens gājis bojā. Cietušo vidū ir septiņi gājēji, deviņi velosipēdisti un seši elektrisko skrejriteņu vadītāji, liecina Valsts policijas informācija.

Otrdien ap plkst.4.30 Ogres novada Ogresgala pagastā automašīna “Audi A6” nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja viena persona. Valsts policija skaidro negadījuma apstākļus.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti seši transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā un divi narkotisko vielu iespaidā. Diviem dzērājšoferiem noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet seši tiks saukti pie kriminālatbildības. Vienam pieķertajam šoferim konfiscēs transportlīdzekli, bet piecos gadījumos tiks piedzīta to vērtība.

Kopš pirmdienas sastādīti 72 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un 16 protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrētas trīs automašīnu zādzības un trīs zādzības no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.