Menu
 

Nākamnedēļ kļūs vēsāk un brīžiem līs

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Nākamnedēļ Latvijā gaisa temperatūra noslīdēs nedaudz zem normas, brīžiem gaidāms lietus un brāzmains vējš, prognozē sinoptiķi.

Šosestdien būs visai saulains laiks, bez būtiskiem nokrišņiem un ar lēnu rietumu vēju. Gaisa temperatūra pēcpusdienā sasniegs +23..+26 grādus, vietām piekrastē maksimālā temperatūra būs +21 grāds.

Svētdien, sākot no rietumiem, palielināsies mākoņu daudzums, vietām valsts rietumu un centrālajā daļā īslaicīgi līs, iespējams pērkona negaiss. Pūšot brāzmainam dienvidu vējam, gaiss sakarsīs līdz +27..+32 grādiem, līdz ar to šī, visticamāk, būs mēneša karstākā diena.

Naktī uz pirmdienu temperatūra nenoslīdēs zemāk par +14..+18 grādiem un dienā gaiss sasils līdz +24..+28 grādiem, nedaudz vēsāk būs piekrastē, vējam mēreni pūšot no rietumiem. Vietām gaidāms īslaicīgs lietus un pērkona negaiss.

Paredzams, ka nākamās nedēļas turpinājumā gaisa temperatūra vairs nepārsniegs +19..+24 grādus, minimālā temperatūra naktīs galvenokārt būs +8..+13 grādi, piekrastē līdz +17 grādiem. Nākamnedēļ lietus iespējams katru dienu, bet tas pārsvarā būs īslaicīgs un skars tikai daļu valsts, tādēļ daudzviet joprojām turpināsies sausums.

Vējš galvenokārt pūtīs no rietumiem, dienvidrietumiem, brīžiem tas būs brāzmains.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.