Menu
 

Nedēļas nogalē Rīgas reģionā ceļu satiksmes negadījumos cietuši 35 cilvēki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš piektdienas Rīgas reģionā reģistrēti 168 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 35 cilvēki. Cietušo vidū ir četri gājēji, seši velosipēdisti un četri elektrisko skrejriteņu vadītāji, liecina Valsts policijas informācija.

Svētdien pēcpusdienā uz Rīgas apvedceļa (A4) pie Sunīšiem aptuveni pusotru stundu bija bloķēta satiksme kravas un vieglās automašīnas sadursmes dēļ. Glābēji, izmantojot hidrauliskos instrumentus, atbrīvoja vienu cilvēku no automašīnas un kopā ar vēl diviem cilvēkiem nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti 14 transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā un viens narkotisko vielu iespaidā. Trim dzērājšoferiem noformēts administratīvā pārkāpuma protokols, bet 12 tiks saukti pie kriminālatbildības. Sešiem pieķertajiem šoferiem konfiscēs transportlīdzekli, bet sešos gadījumos tiks piedzīta to vērtība.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgas reģionā arī sastādīti 82 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un viens protokols par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrētas piecas automašīnu zādzības un divas zādzības no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.