Logo
Drukāt šo lapu

Būvdarbu laikā tiks slēgta satiksme Kalna ielā Siguldā

Foto - sigulda.lv Foto - sigulda.lv

Lai uzlabotu drošību uz ceļiem, pirmdien, 7.augustā, Siguldā, Kalna ielā, piemērotu laikapstākļu gadījumā plānots izbūvēt divus ātrumvaļņus. Saistībā ar tā izbūvi norādītajā laikā tiks slēgti divi Kalnas ielas posmi: no Lāču līdz Laurenču ielai un no Laurenču līdz Ābeļdārza ielai. Kā informēja Siguldas novada pašvaldībā, darbi tiks veikti arī Laurenču ielas krustojumā, taču tie būtiski neietekmēs satiksmi.

Būvdarbu laikā satiksmes virziens no Siguldas uz Rīgu tiks virzīts caur Noliktavu ielu, savukārt no Rīgas uz Siguldu – gar tirdzniecības centru “Šokolāde” (Pulkveža Brieža iela).

Nepiemērotu laikapstākļu gadījumā būvdarbi var tikt pārcelti, norāda pašvaldībā. Iedzīvotāji aicināti sekot līdzi informācijai, kā arī ceļa zīmēm un norādēm, kas izvietotas Kaķīškalna teritorijā.

Uzklausot iedzīvotāju viedokli, Siguldā, Šveices, Kalna, Laurenču un Noliktavu ielā, ieviesta maksimālā ātruma ierobežojuma zona – 30 km/h, tādējādi paplašinot ātruma ierobežojuma zonu. Vienlaikus ielās veikti arī ceļa infrastruktūras uzlabošanas darbi, tostarp ielu marķēšana ar nepārtraukto līniju.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024