Menu
 

Ar mūziku un svētku dievkalpojumiem Doles-Ķekavas baznīca atzīmē 240 gadu jubileju

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - kekava.lv Foto - kekava.lv

12.augustā Doles-Ķekavas baznīca svinēs savas pastāvēšanas 240 gadu jubileju. Šajā dienā plkst.11.00 notiks īpašs svētku dievkalpojums, kurā muzikālo sveicienu sniegs Salaspils katoļu draudzes koris “Oremus” (diriģente Vita Timermane, ērģelnieks Ingus Kokins). Svinības turpināsies Doles tautas namā, un arī tur sanākušos iepriecinās mūziķi – Arnis un Laima Miltiņi, informē Ķekavas novada pašvaldībā.

Jubilejas zīmē paiet arī pārējā nedēļa, kas sākās ar ieskaņas dievkalpojumu 6.augustā, bet noslēgsies ar dievkalpojumu svētdien, 13.augustā. 8.augustā notika Ķekavas–Bordesholmas sadraudzības 30.gadadienai veltīts svētbrīdis, bet 9.augustā – dievkalpojums, uz kuru īpaši gaidīti bija seniori un kurā piedalījās ērģelniece Laima Ziemele un solists Aivars Kalniņš.

Piektdienas – 11.augusta – vakars, jau sākot no plkst.18.00, būs ļoti skanīgs: gaidīs gan uz kopīgu dziedāšanu Vecās svētās Ģertrūdes slavēšanas grupas (vadītāja Linda Ziemele) vadībā, gan uz Apvienotā projektu orķestra (diriģents Henrijs Rolands Kalniņš) koncertu plkst.20.00, vēsta pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.