Menu
 

Mārupes un Olaines novadā gatavojas Tēva dienas pasākumiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Godinot tēvu lomu un nozīmību ģimenē, biedrība “Pierīgas partnerība” kopā ar sadarbības partneriem - biedrību “Jaunolaines attīstībai” un Babītes Kultūrizglītības centru - ir uzsākusi projekta “Tēvu diena “Drošās rokās”” īstenošanu. Projekta organizatori cer, ka ar izglītojošām un aktīvām atpūtas iespējām tiks veicināta visas ģimenes, īpaši tēvu, aktīva dalība kopīgā jēgpilna laika pavadīšanā. Tādēļ, lai radītu interesi tēviem līdzdarboties, aktivitātes tiek veidotas par drošības aspektiem ikdienā, saistošas tēviem, informē “Pierīgas partnerībā”.

Projektā plānotas aktivitātes, veicinot ārpus novadu pilsētām dzīvojošo iedzīvotāju aktīvu līdzdalību un ģimeniski kopīgu laika pavadīšanu, īpaši uzrunājot tieši tēvus piedalīties un līdzdarboties ģimenisku svētku svinēšanā un ģimenēm draudzīgu pasākumu apmeklējumā. Kā viena no aktivitātēm ir deju nodarbību meistarklase “Uz deju uzlūdz tētis”, kas paredzēta, lai motivētu tēvus veidot ciešākas saites ar meitām. Deju pedagoga pavadībā nelielā, slēgtā lokā ir plānots ar jaunu deju iemaņu apguvi veicināt tēvu un meitu kopābūšanu, sadarbību un kopīgu interešu veidošanu, stiprināšanu.

Deju nodarbību meistarklase “Uz deju uzlūdz tētis” notiks 6.septembrī plkst.18.00 Jaunolaines kultūras namā un 7.septembrī plkst.18.00 Babītes Kultūrizglītības centrā Piņķos, vēsta “Pierīgas partnerībā”. Dalība ir bez maksas. Iepriekšējā pieteikšanās ir obligāta. Pieteikuma anketa pieejama šeit.

Projekts noslēgsies ar divu pasākumu ciklu norisi - 9.septembrī plkst.11.00-15.00 Jaunolaines stadionā un 10.septembrī plkst.11.00-15.30 pie Babītes Kultūrizglītības centra Piņķos -, svinot Tēvu dienu ar saukli “Drošās rokās”. Šie ģimeņu pasākumi tiks veidoti ar tematiskām stacijām un ģimeņu līdzdarbošanos tajās par tēmu “Drošība” dažādos tās aspektos: velobraukšanas drošību, ugunsdrošību, drošību internetā, mežā, dabā, pie ūdens u.tml. Pasākumi tiks veidoti kā svinības - ar svētku galdu, ar izpriecām un izzinošām rotaļām. Dalība pasākumos ir bez maksas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.