Menu
 

Siguldā būs pieejams āra trenažieru pop-up laukums

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - www.sigulda.lv Foto - www.sigulda.lv

Fischer Slēpošanas centrā laika posmā no 25.augusta līdz 21.septembrim Siguldas novada iedzīvotājiem būs pieejams “Omnigym” āra trenažieru pop-up laukums, kas aprīkots ar deviņiem mūsdienīgiem āra trenažieriem visām galvenajām muskuļu grupām, informē Siguldas novada pašvaldībā.

Uzstādītie trenažieri ir īpaši ar to, ka tiem iespējams ērti pielāgot vingrinājumu izpildes slodzi un izpildīt spēka vingrinājumus ar dažādu pretestību – gluži kā iekštelpu trenažieru zālē. Pateicoties slodzes regulēšanas iespējai, trenažieri ir piemēroti plašai iedzīvotāju grupai – gan jauniešiem, gan pieaugušajiem, gan senioriem.

Lai iesaistītu sabiedrību pašvaldības lēmumu pieņemšanā, pop-up perioda laikā pašvaldības pārstāvji aicina iedzīvotājus būt aktīviem, izmēģināt trenažierus un sniegt atsauksmi par šāda objekta aktualitāti arī ilgtermiņā. Pie trenažieriem būs izvietots kvadrātkods, kuru būs iespējams noskenēt ar jebkuru viedierīci un sniegt atgriezenisko saiti, atbildot uz aptaujas jautājumiem. Noslēdzoties pop-up periodam, Fischer Slēpošanas centrs izvērtēs sporta bāzes apmeklētāju atsaucību un izmantos šo informāciju, lai vērtētu turpmāko investīciju lietderību un iespēju izbūvēt šāda tipa āra trenažieru laukumu pašvaldības teritorijā.

Projekts tiek realizēts sadarbībā ar SIA “Omnigym Latvia”, un tā mērķis ir veicināt Siguldas novada iedzīvotāju nodarbošanos ar fiziskajām aktivitātēm, veselības uzlabošanai, vēsta pašvaldībā.

“Omnigym” trenažieri ir projektēti un ražoti Somijā, tie ir atbilstoši Latvijas klimata apstākļiem un paredzēti izmantošanai visos gadalaikos. Visi trenažieri atbilst starptautiskajam drošības standartam EN 16630:2015. “Omnigym” pop-up projekts iepriekš realizēts arī Olainē, Rīgā, Ādažos un Jelgavā, kur iedzīvotājos novērota liela atsaucība un iedzīvotāji atzinīgi novērtējuši trenažieru unikālo funkcionalitāti un iespēju aizvadīt kvalitatīvus spēka treniņus svaigā gaisā.

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.