Menu
 

Pirmdien avārijās Rīgas reģionā cietuši 12 cilvēki

  • Autors:  LETA
Foto - NMPD Foto - NMPD

Pirmdien Latvijā reģistrēti 120 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 13 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija. 12 cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, bet viens - Zemgalē. Divi no cietušajiem bija elektroskrejriteņu vadītāji, vēl divi - velosipēdisti, bet viens - gājējs.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi desmit vadītājus: pa trim - Rīgas reģionā un Zemgalē, bet pa diviem - Latgalē un Zemgalē. Aizturēts arī viens vadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas. Pieci aizturētie vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem pirmdien noformēti 192 protokoli: Rīgas reģionā sodīts 31 autovadītājs, Vidzemē - 67, Latgalē - 64, Kurzemē - 16, bet Zemgalē - 14 autovadītāji. Viens vadītājs sodīts par agresīvu braukšanu. Kopumā policija pirmdien noformējusi 437 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.