Menu
 

Salaspils handbolistēm otrā vieta pirmssezonas pārbaudes turnīrā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Dace Eihvalde Foto - Dace Eihvalde

Pagājušās nedēļas nogalē Salaspilī norisinājās sporta skolas organizētais pārbaudes turnīrs pirms jaunās sezonas “Salaspils kauss 2023”, kurā piedalījās Jēkabpils sporta skolas, Ludzas sporta kluba “Latgols” un Salaspils sporta skolas komandas no Latvijas, kā arī Lietuvas čempionāta līdervienība “HC Garliava” un Igaunijas čempiones “Arukula/Mistra”.

Visas trīs Latvijas komandas šajā turnīrā ar divām uzvarām četrās spēlēs iekrāja četrus punktus, tāpēc vietu sadalījums tika noteikts pēc labākas gūto un zaudēto vārtu starpības, liecina Latvijas Handbola federācijas informācija.

Augstāko vietu no Latvijas komandām sasniedza Salaspils handbolistes. Pārspējot Jēkabpils sporta skolu (30:25) un “Arukula/Mistra” (19:16), salaspilietes turnīru noslēdza kā otrās labākās. Par vērtīgāko spēlētāju mājinieču rindās atzina Renāti Salmani. 

Nepārspēta turnīrā palika Lietuvas sieviešu handbola līdervienība “HC Garliava”. Trešo vietu ieņēma Jēkabpils komanda, ceturto SK “Latgols” un piekto “Arukula/Mistra”.

“Sagatavošanās posmu sezonai, esam noslēguši ar sekmīgi aizvadītu turnīru. Šajā reizē ne tik svarīgs bija rezultāts, bet gan vēlējos redzēt kā izskatāmies jaunās sezonas sākumā. Saprast lietas un nianses, uz kurām vēl jāpiestrādā. Protams, bija pietiekami daudz tehniskās un taktiskās kļūdas, bet šajā brīdī tas viss ir piedodams. Visvairāk priecēja komandas darbs aizsardzībā un atmosfēra komandas iekšienē. Esam uz pareizā ceļa, tagad tikai jāturpina pilnveidoties,” par Salaspils sporta skolas komandas sniegumu turnīrā sacīja komandas treneris Niks Remess.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.