Menu
 

Saeima aicina jauniešus piedalīties fotokonkursā "Manas brīvības piemineklis"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Godinot brīvību kā mūsu kopīgu un sargājamu vērtību, parlaments aicina jauniešus vecumā no 15 līdz 25 gadiem piedalīties fotokonkursā “Manas brīvības piemineklis”. Konkursa dalībnieki aicināti radošā un pārdomas rosinošā fotogrāfijā ietvert savu redzējumu par brīvību un tās simboliem – lietām, priekšmetiem un cilvēkiem.

Pēc Saeimas preses dienesta informācijas, katrs konkursa dalībnieks var iesniegt ne vairāk kā trīs digitālas fotogrāfijas, katrai no tām norādot nosaukumu. Pēc izvēles iespējams pievienot darba aprakstu, kas nepārsniedz 300 rakstu zīmes. Darbu vērtēšanā tiks ņemta vērā darba atbilstība konkursa nolikumam, dalībnieka radošums, ieguldītā darba apjoms, oriģinalitāte un fotogrāfiju mākslinieciskā kvalitāte.

Fotokonkursu organizē Saeima. To rīko Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija sadarbībā ar Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem un Jaunsardzes centru.

Plānots, ka desmit labākos darbus iekļaus izstādē, kuru atklās Saeimas namā 16.novembrī. Konkursa uzvarētājiem būs iespēja apmeklēt Saeimas namu un Ādažu militāro bāzi, kā arī doties izbraucienā ar bruņutransportieriem “Patria”.

Darbus fotokonkursam iespējams pieteikt līdz 12.oktobrim, tos sūtot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Fotokonkursa rezultāti tiks paziņoti 1.novembrī.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.