Menu
 

"Audas" leģionāri nodrošina uzvaru pār FK "Metta" futbolistiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Kristians Putniņš Foto - Kristians Putniņš

Latvijas futbola virslīgas 29.kārtas pirmajā spēlē Ķekavas futbola klubs “Auda” mājas spēlē pieveica FK “Metta” futbolistus un turpina cīņu par vietu labāko trijniekā, kas nodrošinaātu vietu Eiropas klubu turnīros nākamajā sezonā.

Piektdienas spēlē “Audu” vadībā jau 10.minūtē izvirzīja brazilietis Ramirešs, kurš pretiniekus sodīja ar 11 metru soda sitienu. Pirmā puslaika vidū rīdzinieki atspēlējās, taču desmit minūtes vēlāk rupji kļūdījās aizsardzībā, un laukuma saimnieku leģionāri izspēlējās līdz sitienam tikpat kā tukšos vārtos, ko veica nigērietis Oguniji – 2:1.

Otrā puslaika sākumā otrreiz spēlē izcēlās Ramirešs, kurš, nodemontrējot lielisku meistarību, trieca bumbu pretinieku vārtu augšējā stūrī. Atlikušajā laikā “Metta” futbolisti tā arī neizveidoja nevienu reālu vārtu gūšanas iespēju – 3:1, un “Auda” nav zaudējusi jau sešas spēles pēc kārtas.

Virslīgas turnīra tabulā FK “Auda” futbolisti pakāpušies uz trešo vietu (45 punkti) 15 punktus aiz “Riga RC” un 12 punktus aiz RFS, bet divus punktus priekšā futbola klubam “Liepāja” un četrus “Valmiera FC”. Tiesa, visi konkurenti aizvadījuši par vienu spēli mazāk (valmierieši pat divas). Pēdējā desmitajā vietā, no tuvākajiem konkurentiem atpaliekot par 17 punktiem, ir sporta kluba “Super Nova”/Salaspils futbolisti, kuri svētdien viesosies pie FK “Tukums 2000”/”Telms” vienības.

Divas spēles Latvijas trešās līgas Centra grupas turnīrā aizvadījuši Babītes sporta kluba futbolisti. Vispirms viņi, pirmajā puslaikā ielaiduši tikai divus vārtus, beigās ar graujošu rezultātu 0:10 zaudēja Rīgas Futbola skolas komandai, kas tabulā nav daudz augstāk. Bet trīs dienas vēlāk, pateicoties Daniila Trjahova precīzajam sitienam pirmā puslaika beigās, ar 1:0 pārspēja pirmajā trijniekā esošo Apvienotās futbola akadēmijas “Olaine” otro komandu.

Divas spēles pirms turnīra beigām Babītes futbolisti tabulā ieņem priekšpēdējo 11.vietu (14 punkti 20 spēlēs) ar nelielām cerībām pakāpties augstāk.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.