Logo
Drukāt šo lapu

Mārupes, Olaines un Ķekavas novada iedzīvotājus aicina pieteikties izglītojošam pasākumam "Dižkūre"

Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Projekta “Kaimiņu kopienu kopspēks” ietvaros biedrības “Pierīgas partnerība” un “Partnerība Daugavkrasts” 13.–14.oktobrī viesu namā “Irbēni” Babītes pagastā organizēs Mārupes, Olaines un Ķekavas novada aktīvajiem iedzīvotājiem sevis izzinošu un izglītojošu bezmaksas divu dienu pasākumu “Dižkūre”, informē organizatori.

“Dižkūres” mērķis ir stiprināt iedzīvotāju kopienu vadītāju un sabiedriski aktīvu iedzīvotāju vadības prasmes, sadarbību, kapacitāti, zināšanas, lai stiprinātu un attīstītu kopienas. Pasākumā aicināts piedalīties ikviens Mārupes, Olaines, Ķekavas novada iedzīvotājs – kopienas vai biedrības, vai citas nevalstiskā sektora organizācijas līderis. Pieteikšanās līdz 6.oktobrim, aizpildot pieteikuma anketu ej.uz/dizkure2023. Dalība pasākumos ir bez maksas. Iekļauta ēdināšana un nakšņošana, norāda organizatori.

Pasākuma laikā plānots: pilnveidot savstarpējas sadarbības un komandas vadības prasmes; veicināt savstarpējas pieredzes nodošanu, savstarpējo komunikāciju un gūt iedvesmu; gūt mentoru atbalstu dažādu problēmsituāciju vai attīstības jautājumu risināšanā. Pasākumu vadīs Vilis Brūveris.

Dižkūres tēmas un lektori: "Krāsas, vārdi, līnijas, spēles un nopietnas lietas - kopienas identitātes atklāšanai", kopienu sadarbības tīkls "Sēlijas salas"; "Laiks atbalsta plecam, kopienas spēkam un sadarbībai", emocionālās inteliģences virzītāja Lauma Žubule; "Vakarēšana", kopienu iekustināšana un pozitīvu emociju radīšana kopā ar muzikālo apvienību "Bričkas"; "Iedvesmota komunikācija ikdienā", komunikācijas prasmju spējināšana ar Inesi Pabērzi; "Resursu kartes veidošana" ar neirografikas instruktori Diānu Sergu.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024