Menu
 

BMX Latvijas kausa pēdējā posmā Ādažu trasē mājiniekiem četras godalgas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Sestdien Ādažu novada Kadagā lieliskā atmosfērā aizvadīts “Crystal Dent” BMX Latvijas kausa sezonas pēdējais desmitais posms. Tā rīkošana bija uzticēta jaunākajai šī sporta organizācijai Latvijā – “BMX Ādaži”, un ādažnieki ar saviem pienākumiem tika galā izcili, vēsta Latvijas Riteņbraukšanas federācija.

Sacensību noslēdzošais posms pulcēja 358 sportistus. Trase bija sagatavota augstākajā līmenī. Liels darbs paveikts arī ārpus trases, ļaujot dalībniekiem un līdzjutējiem baudīt dažādas izklaidējošas un izglītojošas aktivitātes. Sacensību vērošana bija iespējama no plašām tribīnēm.

Mājinieki nelika vilties arī sportiskā ziņā un izcīnīja četras godalgotās vietas. B7 vecuma grupā triumfēja “BMX Ādaži” pārstāvis Mateo Bogomazovs, “krūzeri 25+” grupā pirmais bija Henrijs Osis, B9 grupā otro vietu izcīnīja Ernests Matulis, bet G15+ grupā otrā bija Luisa Virse.

Solīdu medaļu ražu savāca arī Mārupes BMX kluba un Mārupes novada sporta skolas braucēji, turklāt B11-12 vecuma grupā Otto Daugavietis, Marks Freivalds un Jorens Dimze izcīnīja pirmās trīs vietas. Vēl viena uzvara Gabrielai Gleizdānei G6 grupā meitenēm, bet Kristofers Bārenis ieņēma otro vietu “krūzeri 13-24” grupā.

“Pro Open” grupā ļoti skatāmā un aizraujošā finālā dramatiskā cīņā uzvarēja Eiropas junioru čempions un Pasaules kausa posma pusfinālists U23 grupā Edgars Langmanis. Otrā vieta Mārtiņam Emīlam Treimanim, bet trešā Rinaldam Jānim Kārkliņam. Šajā grupā meitenēm uzvarēja Adelīna Kārkliņa.

Svētdien turpat Kadagā 420 dalībnieki piedalījās aizraujošajās Ādažu novada kausa izcīņas sacensībās.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.